• Gratis verzending boven de €50,-
  • Voor 16:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

OVER MIJHii, mijn naam is Pien en ik ben 21 jaar oud. Fashion en sieraden zijn altijd al een deel van mijn leven geweest. Met sieraden en kleding kan ik mijzelf echt uiten, dat is wel 1 van de dingen wat ik het leukst vind. Na een hele lange tijd goed na te hebben gedacht vond ik het toch tijd om mijn eigen sieraden webshop te beginnen. Natuurlijk vond ik dit super spannend maar met alle positieve reacties om mij heen wist ik dat ik mijn droom moest gaan volgen.

Ik studeer op dit moment crossmediale communicatie aan Inholland Den haag waar ik veel bezig mag zijn met online marketing. Naast mijn passie voor sieraden werk ik met alle plezier alweer 5 jaar in de horeca. Tuurlijk is mijn droom wel om groter te worden met mijn sieraden webshop.

Heemstede mag ik met trots mijn geboortedorp noemen, hier woon ik al mijn hele leven. Vrienden, familie, mijn kat en mijn vriend zijn erg belangrijk voor mij. Als het je leuk lijkt om nog meer over mij te weten te komen, neem dan een kijkje op mijn Instagram @pienbeers_. Mijn account voor sieraden is @beers.jewelz daar kan je zien hoe ik mijn sieraden stijl en natuurlijk voor inspiratie.

Shop met alle plezier!

Liefs,

Beersjewelz